Blogwriting

Heeft u website content welke u graag op uw website wilt plaatsen maar waarvoor u nog geen teksten heeft geschreven? Wij nemen dit graag voor u uit handen! 

Wij bieden blogwriting aan vanaf € 0,058 per woord! 

Bij blogwriting zal de schrijver de benodigde tekst volledig voor u schrijven! Uiteraard hebben wij hiervoor wel van u enige informatie nodig: 

  • Het onderwerp; waarover wilt u dat wij schrijven?
  • Heeft u wellicht foto’s, video’s, een huidige korte omschrijving, specs, faciliteiten etc. van hetgeen waarover u wilt dat wij schrijven?
  • Uiteraard willen wij ook graag weten hoeveel woorden de tekst maximaal mag bedragen.  

Om geschreven teksten van uitstekende kwaliteit te voorzien en om ervoor te zorgen dat de teksten op de juiste wijze geïnterpreteerd worden, werken wij alleen met schrijvers voor wie de te schrijven tekst hun moedertaal is en daarnaast werken wij altijd met een voor u gratis proeflezer. Deze tweede proeflezer is een tweede moedertaal schrijver die het werk van de schrijver controleert op eventuele schrijffouten om een zo’n accuraat mogelijke tekst van uitstekende kwaliteit bij onze klanten te kunnen aanleveren.

Normaliter, wanneer dit ook past binnen de door u gewenste deadline, gebruiken wij per opdracht één schrijver om er zo zeker van te zijn dat de schrijfstijl van de documenten of de website identiek is. Het hanteren van één schrijfstijl kan zeer gunstig zijn voor uw SEO. Het inzetten van meerdere schrijvers per taal is uiteraard wel mogelijk.

Als u vooraf zeker wilt zijn van de kwaliteit die wij kunnen leveren, bieden wij u een gratis kleine proeftekst (max 250 woorden) van een stuk tekst naar uw keuze gemaakt door meerdere blogschrijvers. Op deze manier kunt u er vooraf zeker van zijn dat zowel de kwaliteit als de schrijfstijl van de blogschrijver aan uw wensen voldoet. Iedere blogschrijver heeft een eigen schrijfstijl en op deze manier kunnen wij vooraf bekijken of de juiste blogschrijver op de opdracht geplaatst is!

Uiteraard kunnen wij na het schrijven van de betreffende blog de teksten ook voor u vertalen, dit kan al vanaf € 0,039 per woord en in iedere gewenste taalcombinatie. Voor meer informatie neem dan eens een kijkje bij onze vertaalmogelijkheden.

Hoe werken wij

Wanneer u bij ons een verzoek voor een vrijblijvende offerte voor blogwriting aanvraagt dan ontvangt u deze van ons per ommegaande. Voor een zo’n accuraat mogelijke offerte ontvangen wij uiteraard graag van u vooraf enige informatie aangaande het onderwerp waarover u wilt dat wij schrijven, hoeveel woorden de tekst maximaal mag bedragen en of u verdere specifieke wensen heeft.

Bij Real Estate Translations kunnen we u voorzien van de hoogwaardige vertalingen, in elk bestandsformaat of software.

Bij ons heeft u 1 vast contactpersoon waarmee u contact kunt opnemen aangaande al uw vragen.

Levering en Tarieven

In de meeste gevallen zijn wij in staat om de teksten in alle gewenste talen tot 1.000 woorden binnen 2 werkdagen bij u aan te leveren. Heeft u de teksten sneller nodig? Geen probleem, over het algemeen kunnen wij altijd een oplossing vinden om uw deadline te halen! Uiteraard staat de snelheid in verband met de complexiteit van de tekst.

Ook bieden wij al onze klanten, tot 100.000 woorden, een risicovrije eindbetaling. Wij doen dit om onze kwaliteit te waarborgen en onze klanten tevreden te houden. Op deze manier kunnen wij er zeker van zijn dat u tevreden bent met het door ons geleverde werk alvorens wij betaald krijgen. Daarnaast geeft het u de garantie dat wij er alles aan zullen doen om u de kwaliteit te leveren waar wij voor staan en waar u naar opzoek bent! 

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u uiteraard contact met ons opnemen.