Over ons

De afgelopen 7 jaar hebben wij veel ervaring opgedaan in het vertalen van Toeristische en Real Estate websites en content op een SEO vriendelijke basis. In deze jaren hebben wij geleerd dat het verhogen van de verkoop- en verhuurcijfers in de eerste plaats afhankelijk is van het vertrouwen dat een klant heeft in uw aanbod. Wanneer u klant op een website komt welke gevuld is met gedateerde informatie, een vertaling gedaan door Google translate of doordat überhaupt het aanbod niet wordt gepresenteerd in de moedertaal van uw klant, heeft dit vaak als gevolg dat de klant verder zal klikken naar de volgende website.

Wij geloven dat het winnen van het vertrouwen bij de klant begint met het aanbieden van uw website in de moedertaal van uw klant. Echter is het winnen van het vertrouwen slechts de eerste stap naar een succesvolle verkoop! 

Wij zijn van mening dat om een succesvolle verhuur of verkoop te realiseren, het ook van cruciaal belang is om naar uw klanten te reageren in hun moedertaal. Denkt u zich eens in hoeveel meer vertrouwen u zou krijgen van uw (potentiële) klanten als u in staat bent om uw website te promoten in hun moedertaal, om terug te reageren naar uw potentiële klanten in hun eigen moedertaal en hen daarnaast te voorzien van een inschrijfformulier, nieuwsbrief, e-mail, boekingsformulier, een factuur etc. in hun moedertaal?

Wij bieden u echter niet alleen maar vertaaldiensten. Na jarenlange ervaring in de sector en in de klantenservice bieden wij u ook online supportproeflezingenrevisies en copywriting / blogwriting voor al uw teksten. Het belangrijkste is dat wij naast het internet ook de Real Estate en toeristische sector kennen.

Voor meer informatie kunt u kijken op onze services en tarieven, of neem contact met ons op.